Novi Sad
28.07.2023.
09:45 > 09:45
Odložena sednica Skupštine grada održaće se u utorak, 1. avgusta. U dnevnom redu, barem zasad, nema izmena - raspravljaće se o planu za "Novi Sad na vodi" i rebalansu budžeta.
  • Mina

    30.07.2023 20:44
    Vreme je...
    ... za selidbu. Limanci, znate naravno da ko god se bude nasao u blizini ovih Potemkinovih sela, stradace. Nista sto se danas gradi nema kvalitet ni garanciju, a kada je gradjevina velika i problem posle postaje veliki.
    Infrastruktura, tlo, kvalitet materijala, kvalitet izrade... katastrofa. Treba se izmestiti sa Limana i prepustiti bahatim investitorima i peracima para da zaposednu sta su oteli. Pristojan svet ce morati da se skloni na periferiju.
    Bio jednom jedan lep grad u Vojvodini. Zvali su ga cak i Srpska Atina...zamislite.
  • Tipično

    28.07.2023 12:45
    radikalski neinventivni neinteligentni, a pod populističkom jeftinom pomodarskom krilaticom "razvoja grada" "skrojen" projekat. Imitacija imitacije ili "videla žaba da se konj potkiva, pa digla nogu hoce i ona", što se odnosi i na BGH20.
  • Ђока Фангла

    28.07.2023 10:40
    По којој цени је продато бродоградилиште а по којој одкупљено ,зашто се парцела продавала ако ће се откупљивати ? пошто одговора нема сви граски оци и одборници да поднесу оставке и све у апс плутајући темељ нема у пројекту
  • Миле извршитељ

    28.07.2023 10:25
    Купиш бродоградилиште за тепсију рибе од града НС па га ти продаш граду НС па си онда главни инвеститор пројекта и изградње као у вицу о муји и хаси : јео го..а ти јео ја важно да се паре обрћу час код тебе час код мене
  • Laura Kodruca Koveši

    28.07.2023 10:09
    Biće interesantno, kada jednom profunkcioniše tužilaštvo, utvrditi tokove novca i ko je imao koje interese a ko je ostvario povlastice pa još na to aktivirati upoređivanje prihoda i imovinskih karti povezanih lica ...
  • Stevan

    28.07.2023 10:04
    Beskonačno se daju subvencije javnim preduzećima.
    Neka grad objavi već jednom koliko koje preduzeće ima zaposlenih i na kojim radnim mestima!
    Objavite i bilans za svako preduzeće, ali ne uopšteno. Koliki su prihodi, koliki rashodi, koliko su plate, a koliko troškovi...
  • Srug clan

    28.07.2023 09:58
    Usvojene izmene zakona da sw konverzija ne placa i sad ce na frku da rade plan za brodogradiliste al bez sagledavanja nasipa!
    Bas me zanima kakve ce uslove izdati vode vojvodine i da li ce dopustiti ovo.
    A vas gradjani ko sljivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna